Єдину в Західній Україні картингову трасу, що розташувалася у Тернополі, показали з висоти польоту

Опубліковано:
7 Жовтня, 2016 о 09:43

Мало хто знає, що у парку «Топільче» розташовується єдина в Західній Україні картингова траса. Ця траса – єдина сертифікована в Західній Україні. Її відновлення дало можливість проводити змагання всеукраїнського рівня, – пише Тернопіль – Файне місто.

 



12227072_1636247799973029_89176268954254329_n

 

Загалом, історія появи на території міста картингової траси сягає минулого століття – її почали будувати ще в 1983 році. Проте, збудувавши об’єкт, опікуватися ним було нікому, і до останнього часу він «жив» лише згідно радянської документації. В 2015 році керівництво Тернопільського обласного комунального центру наукової-технічної творчості школярів та учнівської молоді звернулось в обласну раду із проханням відремонтувати покриття траси, оскільки воно є пошкодженим та не придатним для використання за призначенням. Обласна рада, у свою чергу, перенаправила лист міській раді, додавши до нього свої суворі вказівки і вимоги.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через Тернопіль курсуватиме двоповерховий потяг (Фото)

 

Тоді міська влада, яка віднайшла інвестора для будівництва критого ринку, вирішила покласти на нього зобов’язання відновити ще й картингову трасу. Відтак минулого року тернополяни оцінили новий сучасний спортивний об’єкт, який став черговою «родзинкою» нашого міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: