Дякуючи побаченням, волонтери зібрали гроші на бензопили для захисників України

Опубліковано:
14 Січня, 2016 о 21:43

Під час благодійного аукціона “Побачення з волонтером”, завдяки внескам, ми виручили добротну суму – 13 480 гривень. За дані кошти, як і говорилося напередодні, придбали для воїнів 9 бензопил. 5 бензопил вже в хлопців на передовій. Наші волонтери Христина Феціца та Богдан Кіндій, котрі також були лотами благодійного аукціона, під час грудневої поїздки на схід, доправили бензопили артилеристам 14-ої бригади, розвідці 14-ої бригади, 93-ій бригаді, 56-ій бригаді та 59-ій бригаді. Ось тут фотозвіт: https://www.facebook.com/lcdbato/posts/484308818408474.

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан Кіндій – “найдорожчий” волонтер

Ще частина бензопил – 4 штуки, вже закуплені та відправилися на схід під час січневої поїздки, і потраплять просто в руки нашим воїнам. Тепер хлопцям буде значно зручніше обігріватися та готувати теплу їжу.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купи “Побачення з волонтером” – допоможи захисникам України

 

Вельми вдячні усім, хто з 25 листопада по 13 грудня стежили за нашим аукціоном, поширювали інформацію, робили ставки. Вдячні ресторану “Барон Мюнхаузен”, котрий гостинно запросив до себе на побачення. Вдячні усім волонтерам, котрі погодилися стати лотами, задля того аби зібрати кошти на добру справу.


P.S.: У альбомі за даним посиланням в коментарях під кожним лотом можна відслідковувати прикріплення акта про оплату та відмітку (+фото), що зустріч відбулася

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: