Другий тур “Учителя року-2024” з географії стартував у Тернополі

Опубліковано:
12 Травня, 2024 о 23:19
вчитель року
Фото ТОДА

У Тернополі стартував другий тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» в номінації «Географія». Учасниками стали 11 переможців відбіркового етапу. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Тернопільська обласна державна адміністрація.

Привітав учасників конкурсу заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко.



«Завдяки цьому конкурсу, ви вкотре доведете важливість учителя у суспільстві і підвищите престижність цієї професії. Тут ви зможете показати свою майстерність, отримати оцінку професійного рівня та визнання як творчого учителя, поділитися досвідом і пізнати досвід колег», – зазначив Віктор Устенко.

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» є одним із заходів реалізації Державної національної програми «Освіта» («Україна XXI століття»). Він проводиться у номінаціях: «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Фізика».

Згідно з умовами та порядком проведення Конкурсу у номінації «Географія» передбачено такі випробування, як «Дослідження» та «Урок».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #всеукраїнський конкурс, #другий тур, #ТОДА, #Учитель року - 2024
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: