Другий день "Файного міста": сильнішими від спеки були емоції і драйв (Фото)

Опубліковано:
5 Липня, 2015 о 16:17

Другий день міжнародного музичного фестивалю, який відбувається на території міжнародного аеропорту «Тернопіль», мав чим порадувати поціновувачів різних стилів і напрямків рок-музики. Стартувавши виступом «Медового полину» на «темній» сцені і завершившись далеко за північ збірником «СКРЯБІН на друзі» на головній, він видав «на-гора» драйвові композиції LOS COLORADOS, «АННИ», «Фіолету», «Карни», «Вів’єн Морт», «Елізіуму», The HARDKISS і ще десятка команд.

 



Публіка, порівняно із першим днем, була чисельнішою та активнішою, спека – сильнішою, а емоції на сценах і довкола них били через край. Особливо, коли лунали пісні Андрія Кузьменка, котрий уже став легендою. Як зазначають організатори, «Файне місто» – єдиний фестиваль, який встиг домовитися з гуртом СКРЯБІН про виступ у фестивальний сезон 2015.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Волонтери на “Файному місті”: У нас поїв – воїна одів

Стартував фестиваль “Файне місто”: голосно і мирно (Фото)

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: