Дослідник історії України Володимир Білінський чекає тернополян на зустріч

Опубліковано:
11 Листопада, 2014 о 15:39

Видавництво «Навчальна книга – Богдан» запрошує на творчу зустріч із письменником, дослідником історії України Володимиром Білінським. 

 



Довідково: Володимир Білінський − автор книг «Страна Моксель» (2002), «Открытие Великороссии» (2004), «Страна Моксель, или открытие Великороссии» у трьох книгах (2006), «Країна Моксель, або Московія» у трьох книгах (2008), «Москва ординська» (2011).

Наукові статті пана Володимира надруковані в газетах «Літературна Україна», «Українське слово», «Столиця», «Нація та держава».

У 2011 році за книгу «Країна Моксель, або Московія» Володимира Білінського було визначено лауреатом премії імені Івана Франка у номінації «За кращу наукову роботу в інформаційній сфері»

 

Зустріч відбудеться 11 листопада о 18.00 у «Домі книги» (вул. Коперника, 19).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #білінський, #богдан, #навчальна книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: