Донецьк здригнувся від потужних вибухів, партизани підірвали склади «ДНР» (Відео)

Опубліковано:
17 Лютого, 2016 о 22:26
Ввечері, 15 лютого, в Петровському районі Донецька прогриміли два сильні вибухи.

 



Про це у соціальних мережах повідомляють місцеві жителі, новину передає “Преса України”. 
 
У повідомленнях вказується, що швидше за все було підірвано два склади зі зброєю бойовиків терористичної угруповання “ДНР”. На думку місцевих жителів, це було зроблено місцевими партизанами, оскільки українські силовики туди б не дістали. “Спецназівці (українські – ред.) пробратися туди навряд чи могли, а ось наші ображені шахтарі цілком. Їм тепер зарплату не платять і шахти закрити погрожують, протести нічого не дають – ось вони і підривають”, – заявив один з прихильників “ДНР”.
 
Крім того представник “ДНР” повідомив про те, що в даний час терористи підраховують втрати. Співрозмовник зазначив, що дані склади з зброєю були стратегічними, так як на них зберігалася заборонена зброя, з якої терористи обстрілювали Мар’їнку і Красногорівку.
 
Також у повідомленні вказується, що у зв’язку з вибухами, бойовики почали терміново перекидати боєприпаси до лінії фронту.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: