Добровольців з Тернопільщини запрошують вступати до лав морської піхоти

Опубліковано:
13 Червня, 2024 о 20:10
Добровольців з Тернопільщини запрошують вступати до лав морської піхоти
Морська піхота. Фото ілюстративне.

Добровольців з Тернопільщини запрошують вступати до лав морської піхоти Військово-Морських Сил ЗСУ. Охочі вступити на цю службу можуть самостійно обирати посаду, бойові бригади чи підрозділи забезпечення.

Про це розповів під час брифінгу начальник Центру комплектування та рекрутингу морської піхоти Військово-морських сил ЗСУ Віктор Самохін.



Віктор Самохін на брифінгу. Фото ОВА.

«Кандидати, потрапивши до навчального центру морської піхоти, проходять декілька етапів підготовки. Перший – це загальна базова військова підготовка, яка триває 30-35 діб. Опісля військовослужбовців призначають на обрані посади у свої підрозділи й залежно від напрямку направляються на курси фахової підготовки», – каже Віктор Самохін.

На сьогодні, розповідає начальник Центру комплектування та рекрутингу морської піхоти ВМС ЗСУ, є потреба і в бойових, і в небойових спеціальностях.

«Кандидати можуть стати кухарями, начальниками складів, діловодами, водіями, електриками, а також операторами БПЛА, стрільцями-снайперами, саперами, кулеметниками тощо. Фахівці будь-якого напрямку знайдуть собі місце у морській піхоті.Щодо заробітної плати, то військовослужбовці протягом першого року служби отримують 25 тисяч гривень, що є базовою мінімальною ставкою. Крім цього, є надбавки за виконання завдань. Це від 30 до 100 тисяч гривень, залежно від участі у бойових діях. Детальнішу інформацію про службу за контрактом можна отримати за номером: +38 097 041 17 55», – зазначив Віктор Самохін.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #Віктор Самохін, #добровольці, #зсу, #морська піхота
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”
20:12, 21 Червня, 2024

Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: