До нас йде друге бабине літо! (ІНФОГРАФІКА)

Опубліковано:
3 Листопада, 2014 о 14:08

Вже із завтра, 4 листопада, в Україні поступово теплішатиме. Ця тенденція відчутна вже навіть сьогодні, коли яскраве сонце швидко розтоплює вранішній морозець. До речі, про морозець. Найближчої ночі він ще трохи затримається на сході, півночі та в центрі, але вже й звідти потихеньку щезатиме. А завтра вдень потепліє до +5+9, а на заході до +9+14 градусів.

 




 

Надалі потепління підсилиться і вже десь в другій половині тижня на півдні та заході можуть з”явитися +18 градусів.

 

У Києві завтра сухо сонячно ще свіжо. Але вже відчуватиметься південний вплив. Південні повітряні потоки так стрімко несуть тепло, що завтра посилиться вітер до штормових значень, десь до 15-20 метрів за секунду. 

 

Суху погоду нам забезпечуватиме циклон із промовиститм ім”ям Квін – на карті видно. А ще на карті видно, що, поки ми тут готується до другого бабиного літа, на заході Європи бушуватиме негода – атмосферні фронти несуть дощі та штормовий вітер. І, між іншим, без тепла. 

 

Тепло все піде до нас. Обнімаємо Африку)

 

Наталка Діденко

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: