Для Тернополя придбають кілька нових біотуалетів (ВІДЕО)

Опубліковано:
18 Лютого, 2015 о 20:24

Для обласного центру закуплять ще декілька біотуалетів. В управлінні культури розповідають: Тернопіль – місто фестивальне, а ще тут проводять чимало спортивних та святкових заходів. Насиченим масовими подіями, кажуть чиновники, буде і 2015-й. Зокрема, у серпні місто на державному рівні відзначатиме свою 475-ту річницю. Відтак, є потреба у додаткових вбиральнях.

 



ВАСИЛЬ КАРМАЗИН, начальник управління культури та мистецтв міськради:

«Площадки будуть зайняті не тільки в парку Шевченка, не тільки в «Топільче», не тільки на Співочому полі, але й на Театральному майдані, можливо, ще в інших площадках, де громадських вбиралень бракує. 2 роки тому ми закупили 10 біотуалетів, але, все ж таки, при розростанні географії фестивалів, масових заходів в місті Тернополі, їх виявляється замало».


На нові біотуалети з міського бюджету передбачено близько 95-ти тисяч гривень. Кабінки мають намір придбати польського виробництва. А от де саме купувати – ще вирішують. Адже, за словами Василя Кармазина, за два роки біотуалети суттєво подорожчали. Зараз за один просять близько 25-ти тисяч гривень.

 

ВАСИЛЬ КАРМАЗИН, начальник управління культури та мистецтв міськради:

«З курсом гривні, з курсом долара зараз, практично, буде важко придбати ту кількість, яку планувалося. Але, все ж таки, шукаємо. Шукаємо десь по інших точках, не тільки в Тернополі, а в Львові, Києві. Можливо, купимо якісь дешевші».


Також у міській раді мають намір придбати і машину для відкачування. Раніше, кажуть чиновники, таку техніку доводилося позичати деінде.

 



 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біотуалети, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: