Дівчата з тернопільського клубу «Мустанг» були дійсно дуже страшні! (Фото)

Опубліковано:
1 Листопада, 2015 о 10:23

Але це не завадило вершницям показати красиві та  видовищні стрибки разом зі своїми  кіньми. На фоні осінньої природи такий маскарад усім, хто був на змаганнях з конкуру, додав гарного настрою. А деякі коні, напевно, і не відразу впізнали своїх вершниць. Напевно їх хвилювання було таки великим, що на вручення нагород ні один кінь не вийшов!  Чи нам потрібен чи не потрібен Хеловін – сперечатись будуть ще довго. Але і за часів нашого дитинства гарбузи перетворювали восени на ліхтарі, а сьогодні молодь один день в рік хоче бути кумедно страшною і не тільки молодь. Звичайно на іподромі не викликали духів, але надіялись, що усі злі духи оминуть наше місто, бо побачать, що усі вакантні місця зайняти!

 



Цікаво, що у конкурі нагороди отримують, як вершники так і коні. А от головний і любимий тренер Яна Дзявульська отримала від своїх вихованців величезний букет білих троянд!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: