Діти військовослужбовців з Тернопільщини повернулись з відпочинку в Латвійській Республіці

Опубліковано:
27 Серпня, 2024 о 23:13

Сорок дітей військовослужбовців з Тернопільщини повернулись з відпочинку в Латвійській Республіці. Це діти, чиї батьки загинули, захищаючи територіальну цілісність держави, та діти, батьки яких продовжують боронити Україну, повідомляє Тернопільська обласна рада.

Відпочинок вдалось організувати в рамках співпраці між Тернопільською обласною радою та профспілкою Латвійської залізниці і транспортної промисловості Латвії.



«Під час спілкування діти розповіли, що вони задоволені поїздкою, їхнє перебування було комфортним, пізнавальним, а головне – вони відпочили. Сьогодні дуже важливо підтримувати дітей Захисників і Захисниць України, діток, батьки яких віддали життя за Україну. Тернопільська обласна рада буде і надалі підтримувати їх та організовувати такі поїздки»,– сказав Володимир Болєщук.

Впродовж десяти днів діти відвідали міста Латвійської Республіки, ознайомились із історією та традиціями країни. Також молодь брала участь у спортивних естафетах та майстер-класах.

«Ми були в дуже гарній країні Латвії. Там дуже гарне чисте повітря, побачили багато краєвидів, столицю та міста країни. Нам було дуже цікаво,- поділилась враженнями Оля.

Також вдалось забезпечити перевезення дітей та супроводжуючих осіб до місця призначення та їх повернення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #володимир болєщук, #діти військовослужбовців, #латвія, #обласна рада
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: