Діти з Тернополя та Польщі організували флешмоб за мир у світі

Опубліковано:
1 Червня, 2016 о 19:53

Майже 200 дітей із Польщі та дітей учасників АТО сьогодні у Тернополі закликали до миру усіх, хто провокує конфлікти, війни і породжує агресію. Хлопці й дівчата, під супровід оркестру музичного училища, із Театрального майдану маршем миру пройшли до на бережної тернопільського ставу і біля фонтану «Сльози Гронського» провели флешмоб. Вони усі разом заспівали пісню «Україна єдина», танцювали і відпустили в небо повітряні кульки кольорів прапорів своїх країн. А ще випустили голубів миру з надією, що уже скоро в державі настануть спокій і злагода.

 



«Мій тато – воював за Україну цілий рік, але уже повернувся і я дуже цьому радий, хочу щоб війна закінчилася і більше ніколи її не було. Я хочу, щоб батько був вдома, щоб ми жили усі разом, як раніше» – розповідає син учасника АТО Віталій.

 

«Я приїхала із Польщі, щоб познайомитися з українськими звичаями, традиціями, з самими українцями поспілкуватися і підтримати їх, аби вони знали, що ми з ними і разом просимо Бога про мир у світі» – наголошує учасниця флешмобу із Польші Анна.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: