Директор Львівського бронетанкового заводу вкрав під час війни 2 мільйони гривень (Фото)

Опубліковано:
4 Жовтня, 2015 о 22:23

За вкрадені гроші мала бути відремонтовна техніка, яку так чекали у зоні АТО під час боїв за Дебальцеве. У розпал боїв за Дебальцеве екс-директор Львівського бронетанкового заводу вкрав 2 млн.грн., виділених на ремонт БМП. 

 



Про це повідомив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України. “Генеральний директор “Укроборонпрому” передав військовій прокуратурі інформацію контрольно-ревізійної групи концерну про можливе привласнення державних коштів директором Львівського бронетанкового заводу, – військова прокуратура Західного регіону провела розслідування;

 

– Оперативні працівники управлінь протидії злочинності у сфері економіки УМВС в Івано-Франківській області та УСБУ у Львівській області професійно і швидко виконали негласні слідчо-розшукові дії. У сухому залишку: слідство підозрює колишнього керівника держпідприємства Львівський бронетанковий завод в тому, що він протягом грудня 2014 – січня 2015 року, за попередньою змовою з іншими особами і з використанням підприємств з ознаками фіктивності, зловживаючи службовим становищем заволодів державними коштами оборонного замовлення в сумі понад 2 млн.гривень, які призначалися для ремонту в зону АТО 31 одиниці БМП-1, а також двигунів УТД-20.

 

Сьогодні проведені обшуки у цього “горе” ремонтника. Підозрюваного саме зараз доставили до Шевченківського районного суду міста Львова для обрання запобіжного заходу. Військовий прокурор просить “арешт”. Публікую фото “наколядованих” цим “Корейко” народних грошей, за які повинна була бути відремонтована техніка для АТО в період Дебальцевських боїв”, – пише він. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: