Директор школи підробляла документи про освіту учнів.

Опубліковано:
28 Жовтня, 2014 о 10:18

Прокуратура Теребовлянського району розпочала кримінальне провадження стосовно директора однієї із шкіл Теребовлянського району, за ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення)




   Встановлено, що директор однієї із шкіл Теребовлянського району у червні 2010 та 2014 років вчинила службове підроблення офіційних документів. Керівник навчального закладу власноруч внесла неправдиві дані у додатки  до свідоцтва про освіту трьох учнів школи, які засвідчила своїм підписом та печаткою школи. І хоча у записах журналів та інших документах про успішність учнів середній бал значився у «6,5», директор «дотягнула» його до «9». 

 
    Додатки до свідоцтва про освіту із завищеними оцінками учні використали для вступу до вищих навчальних закладів. Триває розслідування за фактами службового підроблення, вчиненого педагогом. 

Прес-служба прокуратури області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: