Діалог в кадровій агенції переріс в "поножовщину"

Опубліковано:
20 Лютого, 2015 о 15:54

Розібратися за допомогою ножа із невдоволеними клієнтами вирішила працівниця однієї із приватних компаній в Тернополі. В результаті – двоє поранених.

 



На лінію “102″ 19 лютого надійшло повідомлення від невідомої жінки про те, що в приміщенні кадрової фірми їй погрожують працівники компанії.

 

На місце події виїхала група швидкого реагування Тернопільського міського відділу міліції, яка з’ясувала, що троє людей – двоє чоловіків та жінка, прийшли на фірму, аби забрати свої гроші.

 

– Ця історія тягнеться ще з 20 січня, – розповідає один із обдурених клієнтів. – Фірма обіцяла працевлаштувати. В інакшому випадку вони повинні повернути гроші впродовж 3-10 днів.

 

Проте, ні роботи, ні коштів замовники послуг не отримали. Люди вирішили зайти в офіс і забрати те, що їм належить.

 

Діалог переріс в конфлікт з «поножовщиною». За словами потерпілих, один із чоловіків хотів відібрати ніж від розлюченої працівниці фірми. У результаті – в одного клієнта неглибокий поріз, а у менеджера – поранена рука.

 

Двадцятитрьохрічна працівниця фірми стверджує, що ніж витягнула лише заради самозахисту.

 

 Дану подію слідчі міського відділу міліції внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань з правовою кваліфікацією статті 129, частини 1 – погроза вбивством, яка карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

   

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: