Деякі політики не втрачають надії потрапити до Верховної Ради

Опубліковано:
3 Листопада, 2014 о 15:17

Прийом електронних протоколів з ОВК Центральна виборча комісія майже завершила. Так, згідно офіційних даних, поки до парламенту нового скликання проходять 64 народні обранці від “Народного фронту”, 63 депутати від “Блоку Петра Порошенка”, 32 представники “Самопомочі”, 27 депутатів “Опозиційного блоку”, 22 – “Радикальної партії Ляшка” та ще 17 від “Батьківщини”.




Згідно партійних списків, у ВР від Тернопілля поки прохідними є лише боєць добровольчого батальйону “Айдар” Володимир Соляр (№55) з смт. Козова та кошній очільник Тернополя Роман Заставний, який у партії Яценюка має 31-ий порядковий номер.

 

Втім, надію потрапити до числа народних обранців мають й інші кандидати від Тернопілля, які поки ледь-ледь “не дотягують” до того, аби ввійти в “компанію” парламентарів. Так, найближче до перемоги – Юрій Чижмарь, який у списку партії Олега Ляшка 23-ій. Кандидат в нардепи від БПП Степан Барна у списку партії під №65, тож в число “обраних” такрж ще не попав, як і його соратник і однопартієцб Ігор Побер, який закріплений у партійному списку 67-мим номером. Свої депутатські мандати усі вони мають намір отримати вже після формування коаліції та після розподілу урядових портфелів, коли списки “посунуться”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: