Десантники підірвалися на фугасі в районі Сокільників, семеро поранених – Селезньов

Опубліковано:
7 Листопада, 2014 о 10:36

Під час проведення пошуково-ударних заходів в районі населеного пункту Сокільники (Луганська область) підірвалися на фугасі і отримали поранення сім десантників, повідомив спікер прес-центру АТО Владислав Селезньов, передають  Патріоти  України.

 



За його словами, минулої ночі бойовики з використанням реактивної системи Град двічі обстріляли позиції сил АТО, що дислокуються неподалік населеного пункту Кримське. Крім того, неодноразово вівся вогонь з мінометів в цьому районі. Сили АТО у відповідь наносили точкові артилерійські удари по вогневих позиціях бойовиків.

 

Вночі були обстріляні блокпости та опорні пункти українських силовиків в районі Майорського, Дебальцеве і Попасній. На півдні зони АТО обстріляно підрозділ в районі Талаківці. “Обстановка в районі Донецького аеропорту залишається напруженою. Стратегічний об’єкт залишається під контролем українських силовиків.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: