Депутати облради вимагали відставки Яценюка і його уряду

Опубліковано:
9 Грудня, 2015 о 16:43

Депутат Тернопільської обласної ради на першому сесійному засіданні висловили незадоволення роботою Прем’єр-міністра України Арсеній Яценюка та його уряду.

 



Зокрема, Володимир Болєщук заявив: «Цього тижня виповнюється рік з дня призначення роботи діючого уряду, на жаль, цей рік засвідчив повну неспроможність виконавчої влади забезпечити виконання реформ, на які так чекали українці, обравши після Революції Гідності новий склад Верховної Ради, а також закордонні партнери України, котрі втомилися від обіцянок урядовців про зупинення корупції, та детінізацію економіки. Замість реформ ми бачимо лише їх імітацію,  замість обіцянок – люстрації, збереження при посадах людей з оточення представників режиму Януковича. Маємо констатувати, що фінансова політика уряду за цей рік призвела ще до більшого зубожіння українців та зростання зовнішнього боргу держави, падіння національної волюти. Всупереч вимогам МВФ, тарифна політика так і не стала прозорою, попри те, що ціни на газ, на тепло для населення були збільшені в кілька разів, якість надання цих послуг не стала кращою. Ігноруючи вимоги парламенту та громадян, уряд так і не здійснив перерахунку тарифів, понад те, не надав пояснень щодо формування їх нарахувань. Корупційні схеми, побудовані в часи Януковича, зберігаються у більшості міністерств і до нині. Тому, в зв’язку з цим, наша депутатська група переконана, що в п’ятницю 11 грудня уряд Яценюка має прозвітувати перед парламентом, а після цього скласти свої повноваження, адже не виконав жодного з завдань, проставлених українським народом».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: