Депутати радять Порошенку відключати електрику сепаратистам, а не тернополянам

Опубліковано:
24 Грудня, 2014 о 14:09

Депутати Тернопільської міської ради на черговій 54 сесії звернулися до найвищого керівництва держави та керівників енергетичного сектору з вимогою негайно впорядкувати ситуацію з відключенням електропостачання, яке останніми днями відбувається у режимі, що викликає значне соціальне напруження серед тернополян.

 



«У зверненні зазначено, що внаслідок так званих «аварійних відключень енергії» постійно виникають ситуації масового виходу з ладу побутових електроприладів, створюється загроза роботі дахових котелень та індивідуального опалення помешкань, а дошкільні навчальні заклади та об’єкти інфраструктури міста не можуть працювати у плановому режимі, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Відповідно, що таке ставлення до звичайних тернопільських сімей викликає справедливе обурення, особливо після оприлюднення в ЗМІ інформації про те, що відключення електроенергії не поширюється на сепаратистські регіони і розміщені там промислові потужності, які перебувають у власності олігархів».

 

Також у документі зазначено, що у випадку не виправлення ситуації протягом найближчих днів, депутати залишають за собою право скликати позачергову сесію з питання енергетичної безпеки Тернополя, на яку запросять для роз’яснення керівництво ВАТ «Тернопільобленерго», відповідальних осіб Кабінету Міністрів України та можуть звернутися до СБУ та органів прокуратури розслідувати питання відключення електрики у спосіб, що несе пряму і серйозну загрозу тернополянам.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відключення, #електроенегрія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: