Депутат вносить контрпропозиції на пропозиції забудовників

Опубліковано:
17 Грудня, 2015 о 09:13

Депутат міської ради по виборчому округу №9 Андрій Шкула спільно з громадськими активістами, архітекторами та небайдужими тернополянами розробляє пропозиції змін до Генплану Тернополя. Про це він пише в спільноті “Округ №9, Тернопіль” в соціальній мережі, яку сам створив і модерує для висвітлення своєї діяльності і інформування виборців.

 



 

Детальніше ТУТ

 

На черговому депутатському прийомі. які Андрій Шкула проводить щосереди в “Березолі” (про прийоми можна прочитати в спільноті), багато говорилося з людьми саме про це. 

 

По закінченню прийому, депутат дав коментар для нашого видання: 

– Процедура внесення змін до містобудівної документації (Генерального плану і плану зонування), які вносить міська рада та управління архітектури – далекі від закону. Немає адекватного обгрунтування потреби внесення тих змін. Тобто оті “оновлення і покращення”, які “протягує” виконавча влада міста, є в значній мірі зовсім не такими. Генплан багато років тотально ігнорували і порушували. Там де зелені зони – будували, там де парки землю виділяли, в супереч Генплану відбувалась ущільнена забудова…

Тим не менше я розумію, що процес прийняття змін не факт, що вдастся зупинити. Тому, як резервний план, піготував контрпропозиції на пропозиції нищення зелених зон чи перспективних забудов там, де їх не повинно бути.

Зосередився на мікрорайоні Дружба, оскільки тут живу і є депутатом від 9 округу. Такі ж пропозиції готує робоча група з архітекторів, активістів, екологів і стосуються вони інших територій міста. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: