Депутат влаштував у власній сауні бордель

Опубліковано:
17 Листопада, 2014 о 22:37

Послуги дівчат коштували від 200 до 400 гривень за годину. Працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Чернівецькій області, було задокументовано злочинну діяльність 53-річного мешканця Вижницького району, який організував бордель.



Чоловік, який, до речі, є депутатом однієї із міських рад, у власній сауні заробляв гроші на сексуальних втіхах. І згодом дружні клієнтські стосунки переросли у комерційні. Достеменно відомо, що до такого роду діяльності він залучав чотирьох місцевих мешканок віком від 20-ти до 25-ти років. “Жриць кохання” чоловік за винагороду зводив із охочими позабавлятися у сауні. В середньому, послуги дівчат коштували від 200 до 400 гривень за годину, повідомляє Магнолія-ТВ з посиланням на прес-службу УМВС України в Чернівецькій області.

Наразі чоловікові оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 302 (Утворення місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження направлено до суду. Буковинцю загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: