Концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня влаштовує гурт Tik Tu – тернопільський гурт, який творить у стилях indie pop, trip pop та lounge 8 березня у барі «Коза». Початок – о 20.00. Вхід для жінок – вільний, чоловікам – 50 грн. Замовлення столиків за телефоном: 52-23-75.

 



8 березня у драмтеатрі не буде вистав. Там відбудется міський етап конкурсу краси “Міс Тернопіль”. Початок – о 17.00. За звання “Міс Тернопіль 2016” боротимуться 16 дівчат.

 

На святкування Міжнародного жіночого дня запрошує паб “Хмільне щастя”. На сцені виступатиме гурт “Чорні черешні” (Луцьк). Початок розваг о 21.00. Замовлення столиків за телефонами: 47-78-12 та 050-437-51-40.

 

Комедію “Вісім кращих побачень” показують у кінотеатрі “Сінема Сіті” з 3 березня. Сім’я Соколових – справжній взірець сучасного сімейного щастя! Заміський будинок, двоє чарівних дітей, все йде за наміченим планом, ідеальна картинка. Але одного разу успішний ветеринар Микита дізнається, що йому залишилося жити всього близько місяця… І тут все змінюється.

 

Караоке-клуб Broadway запрошує відсвяткувати Міжнародний жіночий день з піснею. 8 березня для усіх жінок знижка -50% на виконання пісень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: