Cпецслужби Росії визнали, що бояться Фейсбуку

Опубліковано:
10 Лютого, 2015

Інтернет-сайт так званої “Новоросії” http://vremya4e.com оприлюднив статтю “ФСБ России уведомляет” (http://vremya4e.com/russia/3559-fsb-rossii-uvedomlyaet.html), в якій просять жалітися на “интернет-троллей, вне зависимости от гражданства нарушителей, которые пропагандируют неонацизм, экстремизм и другие виды троллинга, направленные против пользователей”.

Російські спецслужби обрали три соціальних мережі: “Одноклассники” (Росія), “В контакті” (Росія) та “Фейсбук” (США), у яких вони помітили багато “участившихся фактов оскорблений в социальных сетях, а также подстрекательств к беспорядкам”.



Крім того, так званих “новоросів” просять: “Все кто может – звоните в администрацию президента России, просите немедленно оказать помощь и защиту населения от военной агрессии!”. Таке прохання може розвязати руки Путіну на введення військ або миротворців.

До речі, дивним виглядає те, що в список попали російські соціальні мережі, які і так цензуруються на території Росії, і не потрапив “Твіттер”, яким активно користується російський Премєр Мєдвєдєв.

Таким проханням, “новороси” фактично визнали, що правдива інформація про події в Україні наносить іміджеву шкоду російській пропаганді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фейсбук, #ФСБ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
У Тернополі в лікарні для воїнів виступив гурт “Kozak System”
09:15, 22 Травня, 2024

У Тернополі в лікарні для воїнів виступив гурт “Kozak System”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: