Цілий місяць крала речі в сусіда по торговому центрі

Опубліковано:
25 Лютого, 2015 о 19:15

У крадіжці співробітники Теребовлянського райвідділу міліції підозрюють  24-річну жительку одного із сіл району. Жінка протягом місяця цупила товар з відділу чоловічого одягу в торговому центрі. Як це їй вдавалося, наразі з’ясовують працівники районної міліції.

 



До співробітників Теребовлянського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся приватний підприємець. Чоловік повідомив, що з його відділу, який розміщений у торговому центрі, періодично хтось краде одяг. Загалом, за підрахунками заявника, товару винесли на понад три тисячі гривень. У протиправному підприємець запідозрив жінку, яка працює в іншому відділі цього ж торгового центру.

 

Правоохоронці перевірили версію заявника. І, як з’ясувалося, його підозри були  небезпідставними – причетною до крадіжки виявилася 24-річна працівниця торгового центру. Жінка зізналася у злодійстві. Міліціонери вилучили у неї усі крадені речі.

 

Відносно підозрюваної відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: