Чортківську ДЮСШ можуть закрити через брак фінансування

Опубліковано:
27 Листопада, 2014

Єдина дитячо-юнацька спортивна школа на увесь Чортківський район може закритися у наступному році. Для роботи школа немає грошей.


Все почалося відколи Чорткову присвоїли статус міста обласного значення. З того часу гроші на кожну галузь виділяли окремо на районну раду та міську. Так і на розвиток спорту цьогоріч із держбюджету передали близько 600 тисяч району та 400 – місту. За ці кошти ради мали спільно профінансувати спортивну школу. Та районна влада запевняє, що тільки вона виділяє гроші на заклад. Міська ж не дала з цієї суми ні копійки.

 

У свою чергу міський голова Чорткова говорить про можливу передачу спортивної школи під опіку чортківської міськради. Тоді він обіцяє його фінансувати. Також він пропонує передати міськраді районну частину грошей на спортшколу.

 

Чи передадуть гроші на спортшколу і яка доля чортківського стадіону, вирішуватимуть 26-27 листопада. У ці дні в місті відбудуться сесії районної та міської рад.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДЮСШ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: