Чому я не сокіл, чому з парапланом? (Фото)

Опубліковано:
7 Жовтня, 2015 о 16:23

Ці люди все більше просочуються у наше життя. За екранами телевізорів та за споживанням пива та смаколиків до пива ми пропустили час, коли все ще могло бути інакше. Відтепер кожен може підхопити цей вірус – вірус нестримного бажання літати у небі, як птах.

 



Людство боролося з цією небезпекою. Всі, хто такі захворів на небесну хворобу, мусили прикладати багато зусиль та грошей, щоби досягнути карколомних висот і літати там літаками або планерувати планерами або парашутити на парашутах. Параплан зруйнував усі ці перепони. Цей диво винахід насправді найлегший літальний безмоторний апарат.

 

Він може стартувати просто з землі і витягувати свого пілота на висоти, де вже літають рейсові літаки і, уявіть, без краплі пального, а для його збереження достатньо просторої сумки, а підняти таку сумку може навіть дитина – вага усього 8-10 кілограмів. В Україні вже є власні рекорди по дальності перельотів парапланами і є наш обласний рекорд, коли парапланерист долетів від Соколиної гори до Хмельницького, а це немаленька відстань – майже 300 км!

 

Людина на параплані знаходиться за межами системи. Вона має своє бачення на проблеми і вирішує їх так само, як і своїх проблеми зі страхом висоти, піднімаючись у небо. Така спільнота літаючих людей може остаточно змінити кожного з нас! Розуміючи цю загрозу, керівництво країни пішло на дуже ризикований крок, після якого євро і долар різко скочили у ціні, відповідно і спорядження для польотів стало в 3 рази дорожчим!

 

Але, аналізуючи події минулого літа, коли таємним агентам таки вдалось відкрити офіційний парадром на Тернопільщині, ми бачимо тенденцію, що пілотам тут просто медом намазано і на перші змагання за кубок «Соколина гора» їх приїхало більше, ніж на поважні змагання у Карпатах на Боржаві.

 

Подивіться на цих людей на фото. Запам’ятайте їхні обличчя, бо завтра і Вам закортить піднятись у небо, а компанія то вже є! Вітаємо усіх літаючих, планеруючих, дельтапланячих людей у нашому краї та бажаємо їм і нам нових позитивних вражень, перемог, рекордів! Зустрічного вітру вам, пілоти!

 

 

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: