Чоловік, якому відрізали голову, був майстром спорту з боксу (Відео)

Опубліковано:
6 Квітня, 2016

41-річний зловмисник був господарем квартири в якій мешкав 67 річний, в минулому військовий, підполковник  Богдан Шкрабик. Будинок у якому сталась трагедія, розрахований на десять сімей, проте ніхто окрім пенсіонера там не жив. У надії на порятунок пенсіонер набрав номер поліції, втім правоохоронці застали вбивцю над обезголовленим тілом.

 

На одній з крайніх вулиць міста Заліщики, у старому будинку збудованого на зразок гуртожитку, де вже майже ніхто не живе, два місці тому поселився військовий пенсіонер Богдан Шкрабик. Після виходу на пенсію чоловік їздив на заробітки в Англію, з дружиною розвівся. Тож коли повернувся в України, жив у друга Леоніда. Чоловік розповідає, Богдан Петрович  думав влаштуватись на роботу, але не вийшло. Деякий час жив у нього,  а згодом зняв квартиру по-сусідству.

 

 

Господар будинку – Роман жив у жінки на іншій вулиці. Проте нерідко приходив з друзями посидіти за чаркою в одній з кімнат злощасного будинку. Місцеві знали, що Роман був психічно хворим, його відпустили медики на поруки родичів. Роман був дивним, часто підбирав безпритульних котів, про те агресію за чоловіком помічали лише як той вип’є.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жахливе вбивство у Заліщиках

 

Тої ночі підполковник був у друга Леоніда. В 22-ї повернувся на свою квартиру. А посеред ночі у його двері постукав власник квартири, який до речі якраз розпив чарчину зі своїм приятелем. Між чоловіками розгорівся конфлікт. 41-річний господар почав викидати речі квартиранта через балкон. Свідок сварки, з яким Роман того вечора хильнув оковитої,  втік.

 

Пенсіонер встиг викликати поліцію та через те, що місто Заліщики на межі двох областей,  дзвінок прийняли Чернівецькі правоохоронці, тож допоки приїхали тернопільські оперативники психічно хворий господар відрізав підполковнику голову, поклав її в поліетиленовий пакет і виніс на коридор.

 

 

Вбивцю з закривавленими руками застали на місці. Виявили і ножі, яким озвірілий чоловік вбив майстра спорту по боксу.

 

При огляді у кімнаті психічно-хворого чоловіка правоохоронці знайшли велику кількість фільмів жахів.

 

Винуватця правоохоронці заарештували. Перед вироком суду, його очікує медекспертиза.

 

А покійного підполковника днями похоронили у сусідньому селі Заліщицького району, звідки він був родом.

 

ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: