Чиновники не зробили нічого, щоб врятувати Донецьк

Опубліковано:
24 Листопада, 2014 о 13:49

Корупція серед силовиків і державних чиновників стала причиною, по якій не була вчасно зупинена окупація Донбасу російськими найманцями. Про це в ефірі телеканалу Громадське Донеччини розповів боєць одного з добровольчих батальйонів, повідомляють  Патріоти  України.

 



Одним з таких людей був секретар донецької міськради Сергій Богачов, який нічого не робив для того, щоб перешкодити зміцненню “ДНР” в Донецьку і області. Говорячи про затримання секретаря донецької міськради Сергія Богачова боєць сказав, що бійці одного з добровольчих батальйонів вже затримували чиновника в серпні 2014 року. За його словами, полювання на підозрюваного у пособництві терористам Богачова, почалосяв самий розпал АТО на півдні Донецької області.

За словами бійця, коли стало відомо про те, що мер Донецька Лук’янченко і секретар міськради Богачов залишили місто напризволяще і перебувають в Бердянську “на відпочинку”, було прийнято рішення зловити Богачова.

 

 



 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: