Чиновник-хабарник, якого "відмазував" нардеп Побер, звільнився сам

Опубліковано:
19 Травня, 2016 о 07:23

Після публікації на сайті “ТЕРЕН” статті “Пожежна команда Побера справилась на відмінно” ,ситуація з поверненням чиновника-хабарника на роботу набула неабиякого розголосу.

Навіть прокуратура відреагувала повідомленням про те, що начальнику управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області повідомлено про підозру за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди). А у Тернопільському міськрайонному суді перебуває на розгляді клопотання, внесене прокуратурою області, щодо відсторонення посадовця від виконання службових обов’язків.



Як вдалося дізнатися “Терену” від працівників інспекції, начальник, якого звинувачують в отриманні хабара та який днями повернувся на роботу, таки написав заяву на звільнення.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежна команда Побера справилась на «відмінно»

 

Виконуючим обов’язки керівника інспекції на даний час є заступник керівника Мельник Павло Петрович.

Нагадаємо, як повідомляє низка місцевих ЗМІ, чиновником-хапугою виявився Андрій Плевачук, якого з народним депутатом Ігорем Побером пов’язує партія Віталія Кличка “УДАР”, в якій Плевачук очолював Кременецьке відділення.

 

В разі доведення вини, чиновнику загрожує від 8 до12 років реального ув’язнення та конфіскації майна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: