Настала пора смачних і, головне, корисних фруктів – гранатів. У чому ж його користь? Насамперед у тому, що він має здатність підвищувати рівень гемоглобіну, що відіграє неймовірно важливу роль у кровотворному процесі. Крім того, він допоможе знизити тиск заспокоїти нерви. Гранат нормалізує баланс гомонів в організмі. А також, знижує рівень цукру в крові, чим є корисним для діабетиків. Сік граната сприяє виводу з організму токсинів і радіонуклідів. Корисною навіть є шкурка гранату.
Перегляньте також:
- Чорна звістка для Тернополя: загинув боєць Віталій Бабій
- “На щиті” додому на Тернопільщину повертається захисник Дмитро Самосюк
Вибираючи гранат, потрібно звернути увагу на скоринку. У спілого фрукта біла шкірка буде зморщеною, а в хвостику, де раніше була квітка, не повинно залишитись ніякої зелені. Також спілий гранат повинен бути твердим.