Чи винні медики в смерті людей в аварії на Тернопільщині?

Опубліковано:
2 Квітня, 2015 о 01:00

Представники тернопільського автомайдану переконанні, що друзів, які в січні цього року їхали зустрічати тіло загиблого бійця АТО і потрапили в аварію, можна було врятувати. Але для цього необхідно було вчасно надати медичну допомогу.

 



Страшна аварія на Тернопільщині, що забрала життя двох молодих людей, трапилася в 21 січня цього року. Зіткнулися Mercedes та «Жигулі». Водій та пасажирка останнього авто загинули.

Представники громадської організації «Автомайдан Тернопіль» стверджують, якби не затримка медиків на годину від моменту зіткнення, молодих людей можна було б врятувати. Медики, які виїжджали на місце подій зауважують, що їхали настільки швидко, на скільки їм це вдавалося. Мовляв, спочатку їх не пропускали водії, а потім вони ще й заблукали.

 

Та активісти переконані, що це тільки відмовки і вимагають розслідувати причини невчасно наданої медичної допомоги працівниками «швидкої» для потерпілих в аварії людей.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #медики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: