Чи повернеться насправді мережа «Барвінок» до Тернополя?

Опубліковано:
3 Грудня, 2015 о 20:13

Як ми вже повідомляли, в кінці листопада в Тернополі мережа супермаркетів «Барвінок» закрилася. Довший час товар не поновлювався і було зрозуміло, що з якихось причин мережа розпродує наявні залишки.

 



І ось з грудня місяця двері магазинів закрились для тернополян остаточно. Клієнти пробували випитати у працівників причину, чому не оновлюється товар і немає нових завозів, але, ймовірно, продавцям і адміністраторам суворо заборонили говорити на такі теми з покупцями. Вже дуже вони були одностайні в своїй «необізнаності» і стандартних відповідях. Причому ця одностайність була у всіх торгових точках мережі.

 

Лише після остаточного зачинення дверей, на вікнах розклеїли повідомлення, що магазини мережі закрили через удосконалення роботи і обіцяли, що невдовзі тернополяни знову зможуть купувати в «Барвінку», але послуги надаватимуться на якісно вищому рівні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Тернополі закрилася мережа супермаркетів “Барвінок”

 

Чи насправді так станеться — скоро побачимо. Проте з неофіційних джерел поступила інформація, що причини закриття мережі в Тернополі набагато глибші. Подейкують, що відбувається чергова зміна власника і мережа відкриється під іншою назвою на кшталт «Під грибочком».

 

Наголошуємо, що ця інформація неофіційна, а потрапила через кілька рук з обізнаних джерел, наближених до колективу мережі «Барвінок». Наразі встановити правдивість і достовірність таких змін не вдалося. Можливо найближчим часом ситуація проясниться.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: