Чи потрібна нам «Свобода»?

Опубліковано:
30 Жовтня, 2014 о 17:51

Переглядаючи сторінки всесвітньої мережі натрапив на один цікавий допис в одній із соціальних мереж, де говориться про те, скільки для нас всіх зробила «Свобода», і як кияни відплатили. Перш за все, дуже подобається один вислів, – «як же так невдячні кияни ми стільки для вас воювали… Пам’ятали як кияни не мигнувши оком продавали результати наших кривавих боїв».

 



Закралась в мене «підла» думка – що зробила «Свобода»? Так, країна, вільна країна, далась нам не просто, багато молодих хлопців-патріотів віддали життя, перед якими я схиляю голову! В той день, на Інституцький «диктароський» режим забрав багато життів. Не одні батьки тепер плачуть на могилах своїх синів, діти – на могилах батька.

 

В цей день, та і не тільки,  ніхто не ділив себе на партії, віросповідання чи регіональність. Всі хотіли одного – вільної країни, позбавитись від пут режиму Януковича.

 

Нам це вдалося, ми стали на шлях вільної держави. Так давайте це підтримувати. Так, я родився і живу в Західній Україні, я «бандерівець», але давайте будем справедливими. Що саме зробила «Свобода» для того? Дайте відповідь, а не критикуйте киян за те, що вони не проголосувати за «Свободу»! Руками махати у Верховній Раді і блокувати Закони, які так були потрібні в даний момент – це все на, на що спромоглись?

Давайте перестанем ділити «портфелі». Так, «Свобода» не проходить в парламент. Тоді виходить, що треба всіх людей, які не проголосували піддавати критиці? Не хочу вдаватися в цифри ЦВК, так не тільки Київ не підтримав, но і Захід не підтримав. Так може треба проблему шукати в собі, а не в народі? Чомусь люди не хочуть голосувати. Значить щось не так…

 

Я надіюсь, що в майбутньому, між нами, українцями, не буде розділу на партії, і ми будем згуртовані, адже ми хочемо одного – щоб ми жили краще, щоб наші діти не знали війни, де гинуть наші брати, батьки.

Колись, за часів СРСР, був заклик – «Пролетарии всех страх еднайтесь», так давайте так і зробимо!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: