Чи буде Леонід Бицюра новим губернатором Тернопільщини?

Опубліковано:
20 Листопада, 2014 о 14:40

Нині трендом для тернопільських ЗМІ стало писати або про бандитів які рвуться до влади або про кандидатів на міського голову Тернополя, приміряючи Надалу  приставку «-екс».




Ми хочемо сьогодні зачепити тему «недогубернатора» і «перезаступника» міського голови,  одного з імовірних кандидатів на міського голову досвідчену фігуру, «сірого кардинала» влад Леоніда Бицюру.

 

На даний час заступник голови Тернопільської ОДА не виказує відкритих амбіцій на крісло міського голови обласного центру, хоча має сильну команду і досвід. Може Леонід Олексійович не знайшов «підходящої» політичної сили. Мало імовірно, бо зарекомендував себе, як «правовірний» свободівець, та має конкретні можливості бути висуванцем Народного фронту, а якщо пощастить, то може стати «узгодженим» від пропрезидентської більшості  –  в будь-якому випадку екс-роботодавець Роман Заставний може йому забезпечити таку можливість.

 

Не варто відкидати повністю і можливості балотування від ВО Свобода, оскільки Сергій Надал вже шукає собі близьких політичних берегів альтернативних до політичної сили яка привела його до влади, то його місце цілком може зайняти компромісний для центрально проводу, міської і обласної організацій «Свободи» – Л. Бицюра.

Чому затягує старт?

 

Більшість кандадатів підстарховують себе слухаючи, то Гройсмана про місцеві вибори в жовтні 2015 року, то Луценка про необхідність таких виборів вже в квітні-травні 2015 року, та запускають роботу штабів, а от Леонід Бицюра не спішить.

 

І на це є видима, і об’єктивна причина – на даному етапі Леонід Бицюра має реальний шанс стати головою ОДА і через брак кадрів в Романа Заставного (чотири пропозиції відхилені Перезидентом) розглядає можливість: чи то вскочити в крісло виконавчої гілки влади,( а він то був в кадровому резерві «Еліта нації» за президентства Януковича), чи піти на вибори і ой як «не факт» стати міським головою….

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бицюра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: