Три автопригоди за минулу добу сталися в області. Одне з них – у Тернополі. Вночі на перехресті вулиць Крушельницькї та Чехова водій авто «Шевроле Авео»  збив велосипедиста. 22-річний тернополянин отримав струс головного мозку та садна на обличчі. Схожі травми отримав 74-річний пішохід, що переходив дорогу у невстановленому місці в Підгородньому. На нього наїхав автомобіль «ВАЗ 2105.

 



У селі Заривинці Бучацького району 38-річний водій, житель села Рукомиш, на автошляху « Івано-Франківськ-Бучач Тернопіль», виконавши небезпечний маневр, не впорався з керуванням та перекинувся. У результаті ДТП травмувалися двоє пасажирів авто. 

 

Не вибрав безпечної швидкості транспорту і власник “ВАЗ-2109», що призвело до перекидання. В усіх кермувальників правоохоронці взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. По даних фактах ДТП тривають слідчі дії.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: