Через декілька днів скандальна аптека №78 – матиме нового директора

Опубліковано:
5 Вересня, 2015 о 10:51
Претенденти на посаду керівника аптеки №78 мають подати до 11 вересня необхідні документи до обласної ради.

 

Пропонувати себе можуть і члени колективу, й інші особи. Усі кандидатури будуть розглянуті на  відкритому засіданні профільної комісії з питань охорони здоров’я. Її рекомендації обговорюватимуться на сесії.



 

Нагадаємо, конфлікт довкола однієї з найстаріших аптек Тернополя тягнеться з середини липня. В той час коли в. о директора аптеки Марія Чехович – перебуває у відпустці, її звільняють. Натомість з ініціативи першого заступника голови Тернопільської обласної ради Сергія Терашевського  призначають нового керівника Ольгу Жеруху. Таке призначення обурило медпрацівників, мовляв пані Жеруха лише нещодавно закінчила навчання та немає відповідного досвіду аби керувати аптекою.

 

Відтак вони вимагали відкритого конкурсу щодо призначення керівника аптеки №78. «Хоча у Положенні про затвердження керівників комунальних установ, закладів та організацій немає вимог про проведення конкурсу, голова обласної ради Василь Хомінець під час зустрічі з представниками колективу  аптеки №78, яка є комунальним закладом Тернопільської обласної ради, повідомив, що керівництво обласної ради  готове провести пошук кандидатів на посаду та розглянути усі пропозиції. Термін їх подання спливає 11 вересня поточного року», – повідомляє прес-служба облрад

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: