Чемпіонат Ise Fishing XIII World Championship Ukraine 2016 відбувся (Фото)

Опубліковано:
18 Лютого, 2016 о 20:24

Незважаючи на потепління, крига водосховища у Касперівцях достойно аитримала вагу усіх 150 чоловіків, що приїхали до Тернополя  на на XIII чемпіонат світу по лову риби з льоду на мормишку позмагатися, а хто ж вправніший рибалка?  

 



Змагання відбувалися за 130 кілометрів від Тернополя на базі “Росинка”.  У Тернополі ж чемпіонат відкрили яскраво, щиро, по українські. Козаки та дівчата в українських строях додали колориту, учасники з задоволенням фільмували та фотографували дійство. Головний суддя чемпіонату –  віце президент Тернопільської обласної федерації риболовного спорту Сергій Копчак.  

 

Напевно, що є свої секрети у кожної з 10 команд: США, Норвегії, Швеції, Фінляндії, Латвії, Литви, України, Білорусі, Польщі та Монголії. Можливо свердлять лунки по особливому, або рибу причаровують, щось таємниче додають у наживку, але риба потраплаяє на вагу кілограмами, а дехто може похвалитися і крупним екземпляром. У здобутку рибалок: лящ та підлящ, а також плотва, судак.  

 

Рибалки здивовані та задоволені, не очікували такої кількості риб. Але і рибам є на кого подивитись – не щодня у Касперівцях стільки зарубіжних гостей у лунки заглядають! Кажуть, що крига у водоймі зберіглась завдяки унікальності геологічної будови Дністровського каньйону, сонце тут нагріває замерзлу водойму тільки дві години на добу.  

 

Нагадаємо, вперше Україна приймала зимовий Чемпіонат світу з підводного лову на мормишку на Харківщині у 2011 році. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: