Церковні громади допомагають бійцям АТО

Опубліковано:
1 Грудня, 2014

29 листопада 2014 року, на запрошення настоятеля прот. Володимира Буграка, старший капелан Тернопільської єпархії прот. В’ячеслав Кізілов  з волонтерами  відвідали  собор  Преображення Господнього м. Кременець.
         
Приємно, що на Тернопільщині ще одна  громада відгукнулась на заклик старшого військового капелана допомогти зі збором усього необхідного для бійців АТО. Слід відзначити високу громадянську позицію колективу фабрики «Ватин» за виготовлення матраців; колективу та учням Кременецького професійно-технічного ліцею за виготовлення буржуйок; колективу та учням Кременецького ліцею ім. Уласа Самчука  за зібрані продукти харчування та теплого одягу.
       
         

           

             

         
У вкрай складні часи, коли ми всі відчуваємо матеріальні  труднощі  та попри те ми знаходимо можливість поділитись останнім з тими, хто береже наш спокій. Це стало можливим у великій мірі завдяки зусиллям настоятеля собору прот. Володимира Буграка, прот.Дмитра Каленюка, свящ. Василя Стасіва, керівників колективів та парафіян собору.

   
Нехай цей вияв милосердя послужить прикладом для тих, хто не наважується виявити активну громадянську позицію.
прот. В’ячеслав КІЗІЛОВ
голова єпархіального відділу духовно-патріотичного виховання

у Збройних Силах та інших військових формуваннях України 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #вячеслав кізілов, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: