Тернополяни уже кілька разів на вулицях міста бачили зміїв,зокрема, у серпні – одну помітили біля загальноосвітньої школи №10, у вересні – на вулиці Пушкіна неподалік школи №11, а днями  плазуни знову нагадали про себе.

 



6 жовтня на вулиці Тютюнника, 28, в житловому приміщенні господарі виявили змію. Винести з оселі плазуна допомагали рятувальники. За ознаками її ідентифікували, як Мідя́нку звичайну – з роду Мідянок родини вужевих, що водиться на всій території Європи та Західної Азії. Ця змія є умовно не отруйною, оскільки отруйні зуби, якими вона може вкусити гризунів знаходяться далеко в ротовій порожнині, людину ними вкусити не може. При зустрічі із людьми – шипить, витягує голову, або скручується в щільну грудку. Змію виловили, помістили у контейнер, транспортували подалі від міста та відпустили в природне середовище.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: