Будуть судити міліціонера, котрий взяв хабар “натурою”

Опубліковано:
1 Квітня, 2015 о 10:41

Прокуратурою області направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно слідчого одного з райвідділів міліції за фактом отримання ним неправомірної вигоди за закриття кримінального провадження.

 



Про це повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

 

Встановлено, що працівник міліції вимагав та отримав від тернополянина неправомірну вигоду у виді лазерного принтера вартістю 2,5 тис. грн. за сприяння у закритті кримінального провадження, пов’язаного з вчиненням ДТП.

 

За цим фактом прокуратурою області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та направлено до суду обвинувальний акт за ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

 

Ухвалою слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та відсторонено від займаної посади.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міліціонер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: