У Кременчуці пройшов концерт групи BRUTTO, а її лідер Сергій Міхалок дав ексклюзивне інтерв’ю журналістам Громадського ТБ Кременчук.

 



Міхалок розповів про переслідування його групи в Росії з боку органів влади і ФСБ, поділився думками про події в Україні, напад агресора і його найманців. Говорив і про спробу Путіна повернути Радянський Союз – реанімувати ту імперію, що стане прологом до відродження репресій, диктатури – і все це реалізує президент Росії.

 

Сергій Міхалок підкреслив, що в його піснях розповідається про захисників батьківщини, боротьбу з окупантами, немає ніяких фобій, розпалювання міжнаціональної ворожнечі та закликів до насильства. Таким чином, через свою музику, група звертається до суспільства, хоче донести людям свій погляд на те що відбувається в Україні, Росії і на просторах колишнього СРСР. Це стосується і оцінки дій сьогоднішніх політиків, яких Сергій Міхалок називає винуватцями війни, де гинуть тисячі невинних людей.

 

Відео-інтерв’ю ТУТ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #BRUTTO, #міхалок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: