Боротьба з сурогатом під особистим контролем Олександра Богомола

Опубліковано:
10 Грудня, 2015 о 10:13

Після резонансної події з отруєнням шістьх військових в Тернополі, ситуацію з незаконним виготовленням та збутом спиртного під особистий контроль взяв очільник поліції в області Олександр Богомол. Відповідне розпорядження про виявлення та відпрацювання подібних розливайок-наливайок на території області було підписане на початку тижня.

 



Також Олександр Богомол звернувся до небайдужих громадян надавати інформацію про випадки виготовлення та збуту спиртного. Про це він повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі.

 

 Нагадаємо, що кілька днів тому шестеро військових придбали спиртне у тернопільського подружжя. Основою напою був метиловий спирт. Буквально відразу всі потрапили до лікарні з гострим отруєнням. Згодом п’ятьох потерпілих перевели до військового шпиталю у Львові.

 

Нажаль двоє з них осліпли, а ще двом відказали нирки. Відразу після повідомлення з лікарні, правоохоронці затримали підозрюваних у виготовленні та збуті смертельної суміші. Спирт та усе приладдя вилучили і передали на експертизу.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим отруїлися тернопільські військові 44 бригади?

 

Нажаль, яким би не був вирок суду — здоров’я військовим вже не повернеш… 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: