Борис Репка планує для молодих акторів запросити молодого режисера

Опубліковано:
14 Вересня, 2016 о 21:13

Новообраний директор Тернопільського обласного академічного драматичного театру Борис Репка планує деякі зміни у роботі труппи. А саме, він має намір запросити для молодих акторів якогось молодого креативного режисера, який би зміг поставити виставу по-іншому, по сучасному, і дати можливість юним талантам театру розкритися по-новому.

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі обрали нового директора драмтеатру

 

«Якби мені наші молоді актори підказали зробити це ще 5 років тому – я б це зробив. Аж тепер я зрозумів, чого вони хочуть – молодого креативного режисера, разом з яким вони гратимуть на сцені не так, як традиційно звикли. Їм хочеться іти в ногу з часом, це і не дивно, бо вони – молодь і слідкують за змінами, в тому числі і в житті театру. Зрозуміло, на треба немалі кошти, є чудовий молодий режисер, якого б я дуже хотів запросити для роботи в Тернополі, але це коштує недешево, тому, можливо, розглядатимемо інші варіанти, але все ж, реалізуємо задум, можливо у 2017-му році. Розумію, що до театру ходить інтелігенція і тому, не знаю як сприйме вона цю модернову постановку, але навіть якщо і не зовсім її зрозуміє – то все одно, новий режисер потрібен – хоча б для розвитку наших юних акторів, які того дуже прагнуть», – наголошує Борис Репка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: