«Білі Янголи» з Донеччини розпочали тренінг для поліцейських та рятувальників Сумщини

Опубліковано:
20 Серпня, 2024 о 19:20
«Білі Янголи» з Донеччини розпочали тренінг для поліцейських та рятувальників Сумщини
Білі янголи. Фото ГУНП

Глава МВС повідомив, що «Білі Янголи» з Донеччини розпочали тренінг для поліцейських та рятувальників Сумщини, які займатимуться евакуацією людей.

Пряма мова

“Під час чергового відрядження у регіон мав нагоду поспілкуватися із нашими експертами з евакуації – краще за них ніхто не знає усіх нюансів цієї роботи”,-  повідомив Ігор Клименко.

Евакуаційні групи «Білого Янголу» вже майже 2 роки рятують життя мешканців Донеччини, вивозячи людей під обстрілами. Завдяки їх роботі у безпечні місця перевезено понад 7500 громадян, з яких 830 – діти.



Досвід

Свій досвід вони раніше передали харківським та херсонським колегам. Тепер Білий Янгол зʼявиться і на Сумщині. Фахівці евакуаційних груп навчаться швидко орієнтуватися в нестандартних ситуаціях, надавати домедичну допомогу в екстремальних умовах та застосовувати навички кризової комунікації.

“Практика підтверджує: часто евакуація – це єдина можливість зберегти життя та здоровʼя цивільного населення”, – зазначив Міністр внутрішніх справ.

Він також повідомив, що продовж минулих двох тижнів з громад Сумської області, які найбільше потерпають від ворожих обстрілів, евакуйовано понад 5 тисяч осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #білі янголи, #війна, #поліція, #треніг
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: