Більше 160-ти мільйонів гривень виділили на сферу ЖКГ в Тернополі на 2016 рік

Опубліковано:
19 Січня, 2016 о 08:13

У Тернополі продовжать ремонтувати  міські дороги, двори та об’єкти благоустрою. На це з міського бюджету виділили понад 160 мільйонів гривень. Ця сума, як каже міський голова, на 20% більша, ніж у минулому році.           

 



Крім того, закладено майже 8 мільйонів гривень на розвиток та благоустрій парків.

 

Відтак, у парку ім. Т.Шевченка у 2016 році заплановано облаштувати стежку «Здоров’я», оновити пішохідні зони та відремонтувати підпірну стіну навколо острівка «Чайка».

 

У парку «Національного відродження» заплановано провести капітальний ремонт громадського туалету, оновити атракціонні зони, влаштувати велодоріжки, провести роботи по освітленню парку та реконструкцію пам`ятника «Жертвам Чорнобильської трагедії».

 

У парку «Топільче» заплановано провести реконструкцію зоокутка, облаштувати декілька пішохідних зон, провести роботи по освітленню парку.

 

– Основним планом на 2016 рік залишається те, що Тернопіль повинен продовжувати роботи по ремонту дворів, прибудинкових територій, доріг тобто всі ті напрямки, які були взяті у попередні роки вони будуть продовжуватись. Зокрема, цього року більше 160 мільйонів гривень виділено на сферу ЖКГ в місті Тернополі. Якщо порівняти з минулим роком, то це на 20% більше, ніж було в попередньому році. Я дуже сподіваюсь, що ціни в Україні  зростуть, але не набагато  і те, що ми заклали більше коштів дасть нам змогу зробити більше об’єктів, більше ремонтних робіт, – прокоментував міський голова Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: