Бицюра перевищив свої повноваження: вирішувати "долю" обласної землі має право голова ОДА

Опубліковано:
21 Липня, 2015 о 17:00

Сьогодні заступник голови обласної державної андміністрації Іван Крисак звітував про підсумки службового розслідування щодо колеги Леоніда Бицюри. Останньому закидали зловживання службовим становищем.

 



Мова йде про підписання указу Бицюрою про відчуження земельної ділянки поблизу недобудованої обласної бібліотеки на площі Героїв Євромайдану. Так, очолювана Крисаком комісія постановила, що Бицюра не мав права передавати на баланс міської ради земельну ділянку біля бібліотеки. Також Крисак заявив, що Бицюра мав право виключно створити комісію для вирішення цього питання, адже право вирішувати долю землі, яка перебуває на балансі області має лише голова ОДА.

 

Леоніда Бицюру на час проведення службової перевірки відсторонили від виконання обов’язків заступника голови ОДА. Тепер же він мав би повернутись до роботи.

 

Та чи то особиста образа, чи то невіра у об’єктивність розслідування змусили Бицюру прийти на брифінг. Як тільки Крисак закінчив виступ Бицюра взявся хутенько викладати свою версію подій.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: