У 2006 році Роман Романів після закінчення Тернопільського національного економічного університету працевлаштувався на посаду операціоніста у приватному акціонерному товаристві «Кредобанк». Так склалися обставини, що у серпні 2011-го він був змушений звільнитися з роботи і звернувся за допомогою у подальшому працевлаштуванні до Зборівського районного центру зайнятості.

 



Відвідавши у РЦЗ семінари «Як розпочати бізнес?» та «Від бізнес ідеї – до власної справи», Роман зацікавився ідеєю започаткування підприємницької діяльності. За сприяння служби зайнятості пройшов навчання за напрямком «Менеджмент малого підприємництва» у Рівненському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості та успішно захистив бізнес-план на тему: «Реалізація послуг з пошуку, підбору та доставки будівельних і господарських матеріалів». У вересні 2011 року отримав одноразову допомогу по безробіттю для організації власного бізнесу.

Поступово зарекомендував себе відповідальним підприємцем. Торгівля будівельними та господарськими матеріалами була успішною. Зростала кількість покупців, які зверталися до Романа Романіва за необхідними покупками. Згодом підприємець розширив асортимент товарів за рахунок продажу деталей та приладдя для автотранспортних засобів. У зв’язку із нарощуванням обсягів діяльності виникла потреба у додаткових працівниках.

 

Нині у підприємця працює 3 колишніх безробітних, яких до Романа Романіва спрямував Зборівський райцентр зайнятості. Підприємець активний учасник різних семінарів, що організовує для роботодавців РЦЗ.

 

– Я вдячний центру зайнятості, – каже пан Роман, – що у важкий момент мого життя тут мене підтримали. Порадили, як вийти із депресії і взяти свою долю у свої руки. Підприємництво дає мені відчуття власної гідності, я можу покладатися на свої сили, можливості і водночас відчуваю себе щасливою людиною.

 

Прес-служба центру зайнятості Тернополя

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: