Безпека школярів – пріоритет ТМР

Опубліковано:
31 Жовтня, 2014 о 11:16

До кінця року в школах Тернополя встановлять камери відеоспостереження, Wi-Fi-точки вільного доступу до мережі Інтернет та інші додаткові системи безпеки. Про це повідомляють у міській раді.

– Ми повинні подбати не лише про якість навчального процесу, а й про безпеку учнів, – розповідає Сергій Надал. – Саме тому системами відеоспостереження, «тривожними кнопками» та Wi-fi доступом до Інтернету будуть обладнані усі школи міста. Маємо негативні приклади, які відбуваються в Україні та сусідніх державах, коли посягають на життя дітей і ми повинні не допустити будь-яких неправомірних дій щодо тернопільських школярів. Для нас, як і для батьків школярів, це гарантія безпеки дітей у навчальних закладах.



У кожному навчальному закладі буде встановлено декілька відеокамер, за якими у самому навчальному закладі будуть спостерігати відповідальні працівники. Батьки школярів також матимуть он-лайн доступ до відеокамер через сайт webcam.te.ua.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: