Безкоштовні парковки для учасників АТО в Тернополі

Опубліковано:
24 Грудня, 2014 о 09:13

Тернопільські бійці, які прибули на ротацію та зимові свята проведуть дома, можуть отримати абонементи на безкоштовну паркову на складі №2 Логістичного центру допомоги воякам АТО.




 

Від 19 грудня 2014 р. до кінця січня 2015 р. парковки для учасників АТО будуть безкоштовними.

 

Такий подарунок землякам-захисникам зробив місцевий оператор паркування Микола Мисенко. Саме він опікується 9-ти паркувальними майданчиками у місті. Виняток – місце для паркування на Привокзальному майдані.

  • Право на безкоштовне паркування матимуть наші земляки – учасники АТО, які протягом зимових свят приїдуть додому на ротацію, – пояснив Микола Мисенко. – Аби не платити щогодини по 4 грн., водій повинен пред’явити паркувальнику абонемент. Отримати його можуть всі вояки на складі №2 Логістичного центру допомоги бійцям АТО.  

До речі, безкоштовно паркуватимуть свої авто у Тернополі і інваліди. І хоча деякі категорії не мають на законодавчому рівні пільг на безкоштовне паркування, Микола Мисенко запровадив власну пільгу-подарунок. Аби запаркуватись безкоштовно, водій-інвалід повинен пред’явити паркувальнику посвідчення.

 

Довідка:

Адреса складу №2 Логістичного центру допомоги бійцям АТО: м. Тернопіль, вул. Дністрянського, 10 (навпроти СБУ). Тел.: 068-587-45-53.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парковка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: