Безкоштовна військова освіта: ЗСУ запрошує до вступу до кінця вересня

Опубліковано:
20 Вересня, 2024 о 22:15
Безкоштовна військова освіта: ЗСУ запрошує до вступу до кінця вересня
Безкоштовна військова освіта: ЗСУ запрошує до вступу до кінця вересня

До 30 вересня триває набір до військових навчальних закладів Збройних Сил України. Усі охочі здобути сучасну військову освіту мають можливість вступити до військових вишів.

Навчання є безкоштовним, а курсанти забезпечуються виплатами, проживанням, триразовим харчуванням, речовим майном та медичними послугами. Після закінчення навчання випускники отримують офіцерське або сержантське звання та диплом «магістра» чи «бакалавра».



Випускникам військових вишів гарантується 100% працевлаштування та право вибору місця служби. Курсанти коледжів сержантського складу можуть продовжити навчання для здобуття офіцерського звання. Отриманий диплом забезпечує кар’єрний розвиток як у ЗСУ, так і в цивільному житті.

Основні вимоги до вступників: вік від 17 до 30 років та повна загальна середня освіта. За додатковою інформацією звертайтеся до центрів комплектування або телефонуйте за номером 093-699-69-06, повідомляє Тернопільський обласний ТЦК СП.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #зсу, #навчання, #освіта
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: